Who are you?

Tko je Ohw?

Ohw? je zajednička vizija dva stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji obuće. Njihov cilj je jednostavan - svjež pristup muške obuće sa suvremenim i funkcionalnim dizajnom proizvedenih u vlastitoj tvornici u Kini.


Za razliku od mnogih tvrtki kojima je izvor njihove obuće od vanjskih dobavljača, imaju potpunu kontrolu nad tome kako su njihove cipele izrađene. Ističu to, jer vjeruju da njihovi kupci uvijek trebaju znati kakvu obuću kupuju. Tvornica je treća generacija obiteljskog nasljeđa i dobitnika brojnih kvaliteta u razvoju i tehničke naravi.


Dizajn je jednostavan i uredan kako bi se omogućila što bolja predstava njihove vještine, standard proizvodnje i pozornost na detalje. Ohw? proces dizajna odvija se u Velikoj Britaniji, s početkom svake sezone s brojnih ' izleta ' za kreativne inspiracije. Surađuju sa vodećim dizajnerima obuće u cilju najnovijih trendova.

 

Postigle su veliki hit u Londonu, te je tako londonska modna scena zabilježila veliki prodajni hit ove robne marke koja će zasigurno doprinjeti razvoju novih trendova i u Hrvatskoj.

                                         Ohw_gležnjače_muške cipele

Svi materijali koji se koriste u proizvodnji su najviše kvalitete, od premium antilop kože, prešane kože do pune sirove kože. Svaki par sadrži kožne rupice za vezice, podstavu i unutrašnjost, kao i autentične detalje kao što su ručno šivane veličine markera duž odrezanih rubova kod gornjeg materijala (na tradicionalan način postolara).


Iako je dizajn na čelu, funkcija im je također prioritet. Sve njihove cipele su dizajnirane da budu u 'optimalnoj formi' ("vraški udobne") i imaju kombinaciju gume/phylon na potplatu. Phylon se obično nalazi kod proizvodnje sportske obuće, što znači da je obuću izuzetno lako nositi.


Razlog zbog kojeg su izabrali ime Ohw? i zašto se njihove prve marketinške značajke ne odnose na modele nego na ljude s kojima rade i surađuju. Ova obveza se odnosi na svaki dio njihovog poslovanja jer žele naglasiti autentičnost branda. Iz tog razloga svaki par Ohw? cipela se čak i pojedinačno ručno potpisuje od osoba koje su zadužene za finalni izgled radi konačne provjere kvalitete.


X