Zagreb

Osijek

Rijeka

Varaždin

Split

Rovinj

Karlovac

Pula

Poreč

Zadar

Slavonski Brod

Koprivnica

Dubrovnik
Pravilnik za Office Club program vjernosti


Korisnikom Office Shoes ''Club'' programa može postati svaka fizička osoba koja ispuni online pristupnicu.

Korisnik Office Shoes "Club" programa vjernosti koristi svoju virtualnu karticu putem mobilne aplikacije namijenjene za sve iOS i Android platforme.

Aplikaciju možete koristiti nakon što izvršite registraciju putem naše web trgovine.

 

Aplikaciju možete preuzeti na svoj iOs/Android tablet ili pametni telefon putem store aplikacije:

 


Popust koji je realiziran na osnovu ostvarenih bodova odnosi se na artikle iz nove kolekcije.
Za artikle koji su na popustu ili sniženju korisnik ostvaruje pravo na sakupljanje bodova.


Vrijednost prve kupovine ulazi u Office Shoes ''Club'' sustav sakupljanja bodova, a sustav sakupljanja bodova bazira se na modelu ,,1 kuna = 1 bod''. Ovaj model vrijedi za sve vrste plaćanja. Ovisno o bodovima sakupljenima prema navedenom modelu, korisnik prelazi iz nižeg u viši razred.  Obračunsko mjerno razdoblje je godina dana, a najveći popust koji je moguće ostvariti u tom razdoblju je 15%.


Svi bodovi ostvareni kupnjom u Office Shoes prodajnim mjestima i na Office Shoes Internet trgovini zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje vrijedi godinu dana od trenutka registriranja u Office Shoes ''Club'' program. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće razdoblje u visini popusta određenog za razred u koji se plasirao temeljem svih prikupljenih bodova iz prethodnog razdoblja i tako za svako novo obračunsko razdoblje, odnosno po isteku svake sljedeće godine.
Nakon isteka godine u kojem je korisnik ostvario svoje bodove, sudjelovanje u Office Shoes ''Club'' programu automatski se nastavlja, a članu za sljedeću godinu ostaje popust koji je stekao u prethodnoj godini.

 

Office Shoes ''Club'' razredi popusta
RAZRED BODOVI POPUST I KATEGORIJE
1 do 999 5%
2 1000-3999 7%
3 4000-4999 9%
4 5000-8999 11%
5 9000-9999 13%
6 10000 15%

 

Ako sakupljenim bodovima u jednoj godini premaši trenutni razred u kojem se nalazi, korisnik automatski prelazi u viši razred i stječe pravo korištenja popusta višeg razreda do kraja godine.


Navedeni dodatni popusti iskoristivi su za cijeli Office Shoes asortiman osim za artikle ili promocije za koje će to biti izričito navedeno. U tom slučaju korisnik ne ostvaruje pravo na popust, nego će mu biti dodijeljeni bodovi.

Korisnik Office Shoes programa vjernosti može se iščlaniti iz kluba putem e-mail adrese: info@shoeboxadria.hr

Broj bodova i dostignuti razred član može provjeriti u svakoj Office Shoes poslovnici ili na internet stranici www.officeshoes.hr. Pri tome je potrebno imati e-mail adresu jednaku onoj ispisanoj u online pristupnici..


Član može prilikom internet kupovine provjeriti svoj status na službenoj stranici www.officeshoes.hr gdje će se, unosom broja korisnikova ''Club'' programa unijeti e-mail adresa koja odgovara podacima, tj. broj koji mu je dodijeljen prilikom učlanjenja. Popust će se automatski obračunati, a bodovi će biti automatski dodijeljeni nakon potvrde unosa naručenih artikala.

Popusti Office club programa vjernosti ne mogu se kombinirati sa promocijama 1+1 te promocijama sa popustom na drugi par, međutim ostvareni bodovi zarađeni prilikom kupovine koristeći svoj račun Office Club programa vjernosti biti će ubrojani u trenutno sakupljene bodove korisnika.


Sve informacije vezane uz Office Shoes ''Club'' program, pristupnice, pravilnik, upute te kako ostvariti dodatne bodove nalaze se na službenoj internet stranici https://www.officeshoes.hr/loyaltyisroyalty.


Pristankom uvjeta pristupnice podnositelj zahtjeva postaje članom Office Shoes ''Club'' programa čime bezuvjetno prihvaća sve uvjete i pravila te je suglasan da će primati Office Shoes promotivne i informativne materijale.


Shoebox Adria d.o.o. izdavatelj je Office Shoes ''Club'' digitalne kartice koja i nakon izdavanja ostaje u njegovom trajnom vlasništvu. Shoebox Adria d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče ''Club'' karticu iz opticaja ako smatra da je potrebno uvesti nove uvjete ili u potpunosti ukinuti elemente ''Club'' programa.


Shoebox Adria d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku poništiti članstvo korisniku koji je prekršio navedene uvjete i pravila.

Shoebox Adria d.o.o. kao tvrtka pridržava se zakona o zaštiti podataka i uzima razumnu brigu o važnim i osjetljivim osobnim podacima naših kupaca i članova. Više imformacija o zaštiti vanjskih podataka i obradi podataka možete saznati OVDJE. 

 

X