Registriraj se

 

Office Shoes Loyalty program vjernosti više neće biti aktivan od 01.01.2022.

Slijedom toga, članstvo u Loyalty programu vjernosti ukida se, sa datumom 31.12.2021.

Također, postojeće Office Shoes kartice programa vjernosti neće biti valjane nakon 31.12.2021.

Do spomenutog datuma ( 31.12.2021. ), možete koristiti trenutno ostvareni popust na

nesniženi asortiman, a nakon navedenog datuma isto neće biti moguće.

U Office Shoes trgovinama te na Office Shoes webshopu više nije moguća opcija sakupljanja bodova te povećanja iznosa trenutnog,

specijalnog Loyalty popusta. Korisnik Office Shoes programa vjernosti do datuma 31.12.2021.

može koristiti samo trenutno sakupljeni iznos popusta na nesniženi asortiman.

U međuvremenu Office Shoes će uvesti novosti vezane uz korisničke račune kojima se pristupa putem web stranice www.officeshoes.hr u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva

tijekom kupovine putem web stranice www.officeshoes.hr 

Korisnik može zatražiti brisanje njegovog korisničkog računa na web stranici www.officeshoes.hr , putem e-maila na adresu

webshop-prodaja@shoeboxadria.hr , uz naslov ''zahtjev za brisanje korisničkog računa''.

 

Korisnik Office Shoes "Club" programa vjernosti koristi svoju virtualnu karticu putem mobilne aplikacije namijenjene za sve iOS i Android platforme.

Aplikaciju možete koristiti nakon što izvršite registraciju putem naše web trgovine.

 

Aplikaciju možete preuzeti na svoj iOs/Android tablet ili pametni telefon putem store aplikacije:

 


Popust koji je realiziran na osnovu ostvarenih bodova odnosi se na artikle iz nove kolekcije.

Svi bodovi ostvareni kupnjom u Office Shoes prodajnim mjestima i na Office Shoes Internet trgovini zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje završava 02.11.2021.

 

Office Shoes ''Club'' razredi popusta
RAZRED BODOVI POPUST I KATEGORIJE
1 do 999 5%
2 1000-3999 7%
3 4000-4999 9%
4 5000-8999 11%
5 9000-9999 13%
6 10000 15%

 


Navedeni dodatni popusti iskoristivi su za cijeli Office Shoes asortiman osim za artikle ili promocije za koje će to biti izričito navedeno. 

Korisnik Office Shoes programa vjernosti može se iščlaniti iz kluba putem e-mail adrese: webshop-prodaja@shoeboxadria.hr

Broj bodova i dostignuti razred član može provjeriti u svakoj Office Shoes poslovnici ili na internet stranici www.officeshoes.hr. Pri tome je potrebno imati e-mail adresu jednaku onoj ispisanoj u online pristupnici..


Član može prilikom internet kupovine provjeriti svoj status na službenoj stranici www.officeshoes.hr gdje će se, unosom broja korisnikova ''Club'' programa unijeti e-mail adresa koja odgovara podacima, tj. broj koji mu je dodijeljen prilikom učlanjenja. Popust će se automatski obračunati.


Sve informacije vezane uz Office Shoes ''Club'' program, pristupnice, pravilnik, upute te kako ostvariti Loyalty popust nalaze se na službenoj internet stranici https://www.officeshoes.hr/loyaltyisroyalty.


Shoebox Adria d.o.o. izdavatelj je Office Shoes ''Club'' digitalne kartice koja i nakon izdavanja ostaje u njegovom trajnom vlasništvu. Shoebox Adria d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče ''Club'' karticu iz opticaja ako smatra da je potrebno uvesti nove uvjete ili u potpunosti ukinuti elemente ''Club'' programa.


Shoebox Adria d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku poništiti članstvo korisniku koji je prekršio navedene uvjete i pravila.

Shoebox Adria d.o.o. kao tvrtka pridržava se zakona o zaštiti podataka i uzima razumnu brigu o važnim i osjetljivim osobnim podacima naših kupaca i članova. Više imformacija o zaštiti vanjskih podataka i obradi podataka možete saznati OVDJE. 

 

X